30 yıllık deneyim ile Masa, Flama, Makam ve Türk Bayrağı İmalatı

30 yıllık deneyim geçmişine sahip olan kurumumuz sizlere Makam Bayrağı imalatı konusunda yardımcı olmaktadır. Özellikle saten ve raşel kumaştan imal edilmesinin yanı sıra alpaka kumaş kalitesi de kullanılabilmektedir. Türk bayrağı ürünlerimizde imalatı yapılırken fabrikasyon baskılı olup son derece kaliteli ve uzun ömürlü olarak sizlere teslim edilmektedir. Fabrikasyon Türk bayrakları ürünlerimizde yıkanabilme özelliğine sahiptir. Türk bayrağı ürünlerimizde renginde solma veya akma gibi söz konusu olmaksızın birinci kalitede imal edilmektedir.

Büyük Türk bayrağı imalatı konusunda istenilen ölçü ve ebatlarda yapılmaktadır. Büyük direklere asılan bayraklarımızda özel şablon ve kalıplar kullanılarak ekstradan ilaveli olarak güçlendirme çalışmaları yapılmaktadır. Bu bakımdan dolayı sizlere en iyi Flama Bayrak ürün hizmetleri sunabilmek için 7/24 saat çalışmalarımız bulunmaktadır. Makam Bayrağı baskı ve dikişte en son teknolojilerin kullanılmasının yanı sıra profesyonel personellerimiz ile hizmetlerimiz gerçekleştirilmektedir. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmanın yanı sıra kalite sistemi ile güven veren ve işi zamanında teslim etmekteyiz. Bu yüzden dolayı Türk bayrağı imalatı sayesinde sizlere yurtiçi ve yurtdışı işlerde dahi garanti hizmetlerimiz bulunmaktadır. Uzun vadede müşterilerimize hizmet verebilmek için kaliteli bir sistem oluşturan kurumumuz bayrakçılık sektöründe şef durumda yer almaktadır.

Toptan ve perakende satışlarımızda fiyat değişikliği olduğundan dolayı mutlaka fiyat teklifimizi bizlerden almayı unutmayınız. Müşterilerimize hususi hatırlatma sunan kurumumuz aynı zamanda üretim yerini ofisimize gelerek görebilirsiniz. Sizlere iyi hizmet verebilmek için tüm ürünlerimizde adım adım aşamalar incelenmektedir. İç ve dış mekanlarda Türk bayrağı imalatı son derece önemli bir konudur. Bunun yanında sizlerden de fikir sahibi olmak için birebir iletişim halinde olmaktayız. Bayraklar dünyası olarak sizlerde Türk bayrağı imalatı konusunda bilgi almak isterseniz iletişim adreslerimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

Kaynak: https://goo.gl/QPA2sB

Leave a comment